Syksyn avaus

Team We Run on ollut kovassa vedossa syksyn kisojen startattua. Joukkueeseen kuuluvat Tarja Tihula, Sara Pöllänen, Heidi Liimatainen, Auvo Kuusinen, Salla Vuoti ja Janica Kindt ovat päässeet jokainen kuluvan syksyn aikana radalle.

Ohkolassa 15.9. järjestetyssä Maailman Cupin osakilpailussa oli lähes koko tiimi hienosti esillä. Tuoreimmat jäsenet Janica ja Salla starttasivat kilpailuavauksensa upeasti koirajuoksun harrastesarjassa, josta Salla nappasi jäätävällä nopeudella pronssipaikan palkintokorokkeelta. Janica juoksi tässä massiivisessa 23 osallistujan sarjassa hienon tuloksen sijalle 14. Kilpasarjoissa Auvo ja Heidi lähtivät yhdenkoiran kärryluokkaan (DS1) lähes peräkanaa yhden kilpailijan startasessa välissä. Kovassa sarjassa tulokset olivat kuitenkin kelvollisia Heidin ollessa 7. ja Auvon 8.. Heidi Starttasi myös omassa päälajissaan naisten koirapyöräilyssä ja sieltä Accan kanssa nappasivatkin komean voiton. Myös Amok starttasi radalle naisten koirapyöräilyssä, kun Tuire Mikkonen-Kalpion lainakoira ei ennättänyt ajoissa paikalle. Tuire ja Amok Ajoivat hienosti sijalle 7! Tarja pinkoi naisten koirajuoksun kilpasarjassa nuorison joukossa hienosti sijalle 5. Lasten koirajuoksussa Argo juoksi Amokin kanssa voittoon alle 7-vuotiaitten sarjassa. Kristian juoksi Hansun kanssa sijalle 8.

cropped-2018-Ohkola syksy 2018 101EOS5D-CY0A2740
Kuvaaja: Timo Waltari

16.9. tiimin jäsenistä Sara, Tarja ja Heidi olivat jo Viron Ebaveressa valmiina starttaamaan kuuteen luokkaan Estonian Dryland Cupin viimeisessä osakilpailussa. Naisten koirapyöräilyyn startanneet Heidi ja Acca nappasivat kirkkaimman mitallin ylivoimaisella suorituksella, vieden samalla Cupin kokonaisvoiton täysillä pisteillä. DS1 Startattiin neljällä koiralla. Heidi lähti radalle Hexan kanssa vieden tästakin voiton. Sara starttasi kaksi lähtöä Amokilla ja Hansulla. Amok taisteli upeasti hopealle ja Hansu neljännelle sijalle. Tarja ja Moby ajoivat sijalle 8. Tarja ja Velma puolestaan starttasivat koirajuoksussa ja rämpivät raskaalla radalla hienosti sijalle 4 veteraanien joutuessa taistelemaan sijoistaan eliittisarjassa.

fb_img_1537340443022

 

22.-23.9. Tiimi suuntasi Latviaan Maailman Cupin osakilpailuun. Be Racedog Night Race ajettiin kahtena lähtönä. Toinen päivällä ja toinen yöllä. Koirien palautumisaika starttien välillä oli vain n. 6-7 h. Koiria on kuitenkin treenattu ja palautumisaikoja seurailtu, joten luottavasin mielin tiimi Latviaan lähti. Suomesta Latviaan oli lähtenyt myös Kymen Vetokoiraseuraa edustava Petri Kiiski perheineen. Rata oli raskas alustan ollessa suurimmaksi osaksi lentohiekkaa. Tällä kertaa vastassa oli todella kovia World Cup ajajia mikä näkyi tiimin kohdalla erityisesti DS1 sarjassa. Heidin ja Saran ajaessa kahdessa startissa oli toisen lähdön lähtöpaikka todella paljon hitaampien koirien joukossa, mikä osaltaan näkyi tuloksissa. Virallisia tuloksia odotellessa ilmoitetaan nyt kuitenkin mitalleja suomeen tuonneet tulokset. Petri Kiiski ajoi DS1 sarjassa toiseksi tuoden hopeaa tuliaisina. Heidi ja Acca puolestaan nappasivat DBW voiton Suomeen.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: