Sulanmaan Euroopan Mestaruus 2018 kilpailut Nybrossa

Suomella oli Nybrossa 24.10.-28.10. järjestettävissä sulanmaan Euroopan Mestaruus kilpailuissa mukana kaikkien aikojen suurin edustusjoukkue. Kaiken kaikkiaan 37 urheilijaa lähtivät Nybron EM-kilpailuihin näyttämään Suomalaista osaamista. Heidän joukkoon kuului myös WRRS:n oma edustaja, Heidi Liimatainen ja lkss Acca.

Suomen edustajat kahmivat mitaleja kaikkiaan 12 kappaletta. Näitten joukkoon mahtui Suomen viestijoukkueen kautta aikojen ensimmäinen arvokilpailu mitali. Voitettu hopea oli erinomainen taidonnäyte joukkueyhteistyöstä ja kilpaurheiluhengestä. Lisää Suomalaisten tuloksista löydät täältä.

Heidin ja Accan suoritus näissä Euroopan Mestaruus kilpailuissa ylsi sijalle 13. Kahden päivän yhteenlaskettujen aikojen tulos oli alle minutin päähän mitalisijoista.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: