Team We Run Camp 2021

Leiri on avoin kaikille vetokoiraurheilusta kiinnostuneille. Leirillä käydään läpi lajin perusteita ja käytännön harjoitukset räätälöidään koirakkokohtaisesti jokaiselle sopivaksi. Aikaisempaa kokemusta et siis tarvitse.

Leirillä majoitutaan yhteismajoituksessa leirituvan lattialla omilla makuualustoilla ja -pusseilla. Koirat majoittuvat omissa autoissaan. Leirille voi saapua myös omalla asuntoautolla, -vaunulla tai teltalla.

Leirillä paneudutaan käytännön lisäksi myös teoriaan, sekä kiinnitetään huomiota myös ohjaajien fysiikkaan. Tapahtumassa mukana tietenkin leiriolympialaiset ja leirin lopuksi leikkimielinen vetokilpailu!

Iloisen mielen lisäksi mukaan tarvitset seuraavia asioita:

*rokotustodistuksen koiralle
*valjaat, vetovyö, joustava vetonaru
*palkkoja koiralle, mm. ”kissanruokaa” , vetolelu, pallo
*väline (kickbike/mtb ja maastojuoksukengät)
*makuupussi ja -alusta
*iltagrillattavat/välipalat
*riittävästi vaihtovaatteita, erityisesti sukkia kuluu leirillä ja kuivat jalat on jees
*sadevarusteet
*jumppamatto

Leiri sisältää käytännön koulutuksen, luennot, fysiikkaharjoittelun ja yhteismajoituksen, sekä aamupalan ja lounaan.

Kouluttajina leirillä on Team We Run kilpatiimin jäsenistöä.

Leirin päävalmentajana toimii Team We Run kilpatiimin valmentaja, sekä valjakkourheiluliiton Suomen maajoukkueen jäsen Heidi Liimatainen. Heidillä on pitkä historia liikunnan parista, sekä ammatillisesti, että harrasteellisesti. Valjakkourheilun parissa hän on kerennyt kilpailemaan jo vuosikymmenen verran. Päälajina Heidillä on koirapyöräily, mutta osaaminen ulottuu vahvasti myös canicrossiin ja yhden/kahden koiran kärryajoon.

Leiri järjestetään yhteistyönä Suomen Dobermanniyhdistyksen kanssa ja antaa näin ollen SDYn jäsenille etuajo-oikeuden leirille 22.7.-1.8. välisenä aikana.

Ilmoittautuminen alkaa heti.

Hinnat:

*SDY ry jäsenet 110 € 15.8. asti, tämän jälkeen 150 €

*Muut 150 € 15.8. asti, tämän jälkeen 190 €

Ilmottautumisia otetaan vastaan aina 5.9. asti. Mukaan mahtuu 15 koirakkoa, joten nyt kalenterit esiin ja varaamaan leiripaikka!!!

Pyrimme parhaamme mukaan ottamaan ruoka-aineallergiat huomioon. Emme kuitenkaan voi huomioida henkilökohtaisia ruokavalioita, joten näiden osalta jokainen on vastuussa omista ruokavalio valinnoistaan. Ilmoitathan mahdollisista allergioista Ilmottautumisen yhteydessä.

Tapahtuma on omavastuullinen. Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Lisätietoja/tiedustelut;
wrrs.team@gmail.com

Ilmottautumiset sähköpostilla;

janica.kindt@gmail.com

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: