Jäsenyys

Liittymis- ja vuosimaksut vuodelle 2019

Varsinainen jäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 50€. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen.

Valmennusjäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 200 €. Valmennusjäseneksi voidaan hyväksyä varsinainen jäsen, joka on hyväksynyt yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen ja joka on toiminnallaan osoittanut halukkuutensa sitoutua valmennusjäsenyyteen.

Nuorisojäsen, liittymismaksu 0 €, vuosimaksu 50 €. Nuorisojäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on alle 18 vuotias tai samana vuonna 18 vuotta täyttävä, sekä hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkkoituksen.

Kannatusjäsen, liittymismaksu 0 €, vuosimaksu 50 €. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa

Perhejäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 30 €. Perhejäseneksi voidaan hyväksyä henkilö samasta taloudessta, josta joku on yhdistyksen varsinainen jäsen. Jäsenlomakkeeseen tulee ilmoittaa varsinaisen jäsenen nimi.

Valmennusperhejäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 150 €. Valmennusperhejäseneksi voidaan hyväksyä henkilö samasta taloudesta, josta joku on jo yhdistyksen valmennusjäsen. Jäsenlomakkeeseen tulee ilmoittaa valmennusjäsenen nimi.

WRRS ry jäsenenä saat jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme, sekä etuajo-oikeuden leireille, kilpailuihin ja luennoille hyvin alennuksin.

Lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus janika@kindt.fi

Hakemuksessa tulee ilmetä hakijan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nuorisojäsenen hakemuksessa tulee olla merkittynä lisäksi syntymävuosi. Perhejäsen ja valmennusperhejäsen hakemuksissa tulee ilmetä edellä mainittujen tietojen lisäksi myös varsinaisen jäsenen tai valmennusjäsenen nimi.

 

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: