Jäsenyys

Liittymis- ja vuosimaksut vuodelle 2022

Varsinainen jäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 25€. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on hyväksynyt yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Varsinainen jäsen voi osallistua valmennusrenkaan harjoituksiin kertamaksulla 15€/kerta

Valmennusjäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 500 €. Valmennusjäseneksi voidaan hyväksyä varsinainen jäsen, joka on hyväksynyt yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen ja joka osoittaa halukkuutensa sitoutua valmennusjäsenyyteen. Valmennusjäsenenä treenaat 3 krt/vko. Viikkovalmennus sisältää fysiikka-, peruskunto-, sekä koiran treenaamisen.

Nuorisovalmennusjäsen, liittymismaksu 10 €, vuosimaksu 250 €. Nuorisovalmennusjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka on alle 18 vuotias tai samana vuonna 18 vuotta täyttävä, sekä hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkkoituksen. Nuorisovalmennusjäsen treenaa valmennusjäsenten kanssa 3 krt/vko.

Kannatusjäsen, liittymismaksu 0 €, vuosimaksu min 50 €. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.

WRRS ry jäsenenä saat jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme, sekä etuajo-oikeuden leireille, kilpailuihin ja luennoille hyvin alennuksin.

Lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus janica.kindt@gmail.com

Hakemuksessa tulee ilmetä hakijan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nuorisojäsenen hakemuksessa tulee olla merkittynä lisäksi syntymävuosi.

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: